Over de Staalboer

Showroom, kantoor en productie - alles onder één dak

Wil je stalen deuren, stalen wanden of toch een stalen schuifdeur? Wij maken al onze producten van op maat van echt staal! We meten jouw stalen deur of wand in, maken het op maat in onze eigen werkplaats en monteren het daarna bij jou thuis.

De naam zegt het al. Als je echt staal zoekt, dan bent je op het goede adres.

Al onze stalen producten zijn geheel naar wens van de klant samen te stellen. Kwaliteit is waar wij voor staan! Pas als jij tevreden bent, zijn wij tevreden. Eerlijkheid, vertrouwen, integriteit en ervaring heeft de staalboer gevormd tot een echte vakman. Met onze jarenlange ervaring zijn wij er voor jou!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg (A5). Onze showroom en onze werkplek zitten op één locatie. Benieuwd hoe wij werken? Kom een kijkje nemen bij ons op de werkplaats.

Previous
Next

Maatwerk is ons vak

Al onze producten worden naar wens van de klant gemaakt. Wil jij een specifiek design hebben? Wij kunnen je dan zeker verder helpen! Wij hebben het gehele productieproces onder ons eigen dak. Van design tot montage, wij hebben het allemaal in huis.

Wij gebruiken echt staal

In tegenstelling tot velen concurrenten gebruiken wij wel echt staal. Wij staan voor kwaliteit, zo zijn onze producten dat ook. Wil jij een industriële look of juist een moderne look creëren in jouw huis?  Met stalen deuren, wanden of trapleuningen kan dat. De producten zijn naar wens in te richten, zo kan jij je huis zelf samenstellen.

Altijd op tijd

Wij werken graag met vaste opleverdata. Zo weet de klant waar ze aan toe zijn en kunnen wij daarop inspelen. Wij houden rekening met alle fases in het productieproces om vooraf een specifieke montage datum te kunnen garanderen. Ben je benieuwd naar onze manier van werken? Neem dan een kijkje in onze showroom!

Jij kiest, wij maken het!

Wij werken op de volgende manier: Jij kiest je gewenste product en design uit, wij maken het op maat voor jou. That’s it! Al onze producten worden naar wens van de klant op maat gemaakt. Wil je het sus of zo? Geen probleem, dat wordt geregeld! Ben je benieuwd naar onze stalen deuren, wanden of trapleuningen? Neem een kijkje op onze webshop of bezoek onze showroom.

Bent u er klaar voor?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden