fbpx Skip to main content

Offerte aanvragen

  Soort product:

  Onze gegevens.

  De Staalboer

  Nieuw-Zeelandweg 8G
  1045 AL, Amsterdam

  info@destaalboer.com
  Tel. Nr : 020 ? 2390433
  WhatsApp: 06 ? 18314877

  Showroom

  Ben je benieuwd naar onze producten? Kom dan langs onze showroom. Stel je gewenste stalen deur, wand of trapleuning samen en ervaar wat echt staal is.

  Advies aan huis

  Wil jij echte stalen deuren, wanden of trapleuningen in je woning? Dan komen wij graag en vrijblijvend langs om u advies op maat te geven! Besluit je om een product bij ons af te nemen? Dan gaan wij direct voor jou aan de slag.

  Neem contact op

  Ons proces

  Meten

  Eén van onze professionals komt langs op de ruimte om op te meten zodat het stalen object perfect op maat gemaakt kan worden.

  (Voor)bereiding

  Het product wordt door ons bereid op onze werkplek in Amsterdam.
  Lassen, coaten, schoonmaken.

  Montage

  Professionals komen binnen 4 weken de objecten op locatie installeren.
  Jullie tevreden, De Staalboer tevreden.

  Heb je nog vragen?

  Heb je nog vragen voor De Staalboer? Hieronder vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via onderstaande knoppen.

  Is echt alles mogelijk?

  Jazeker! Wij maken al onze producten op maat. We maken een design naar wens en installeren deze bij jouw thuis.

  Wat is de levertijd bij De Staalboer?

  De levertijd is afhankelijk van wat je precies wilt hebben. Omdat wij alle producten op maat maken, kan het verschillen per bestelling. Het fijne van De Staalboer is dat echt alles in Nederland wordt geproduceerd. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Onze maximale levertijd is altijd vier weken!

  Hoe snel kunnen jullie leveren?

  Het record staat op vijf dagen. Indien het een spoed klus is, is er een mogelijkheid om binnen een week te leveren. Natuurlijk zijn hier extra kosten aan verbonden.

  In welke fase van de (ver)bouw komen jullie inmeten en monteren?

  Wij kunnen inmeten en monteren wanneer de deurposten gereed zijn en de vloer is gelegd. Op basis van de maten kunnen wij de deuren op maat maken.

  PS: houd er rekening mee: hoe rechter de deurposten, hoe strakker de deur naar voren komt.

  Waarom gebruiken jullie geen aluminium?

  De naam zegt het al: De Staalboer. Staal is het beste materiaal voor langdurig gebruik van de deuren. Ook voelt staal beter aan en geeft het uw woning een unieke look. Eenmalig installeren, en niet jaarlijks bijstellen. Wel zo fijn!

  PS: wij gebruiken enkel aluminium voor de schuifdeuren rails, en indien nodig tijdens het afwerken.

  Ik wil een deur tot het plafond, kan dat?

  Dat kan! Wij maken de producten op maat, dus alle formaten zijn mogelijk. Jullie bepalen de breedte en de hoogte!

  Ik wil een taatsdeur. Moeten wij ergens rekening mee houden?

  Indien jullie vloerverwarming hebben, is een foto nodig van de leidingen, om te checken of alles klopt. Vanaf de muur is er een leidingvrije gedeelte nodig van 20 cm! En daarbij zal het plafond van beton moeten zijn. Of voorzien moeten zijn van stevige houten balken!

  Wat is jullie werkgebied?

  Onze standaard werkgebieden zijn Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Zuid-Holland. Buiten deze gebieden rekenen we extra transportkosten, óf een bestelling van minimaal twee verschillende objecten in een woning. Ook is het mogelijk om de objecten te verdelen over meerdere woningen. Voor België geldt een minimale bestelling van vier objecten.

  Ik begreep dat jullie simpel en snel werken. Wat is jullie werkwijze?

  Dat klopt. Wij werken zeer snel en efficiënt dmv WhatsApp, e-mail of via onze social media platformen. Allereerst vragen wij om foto’s van de huidige staat, en hetgeen wat jullie zouden willen. Vervolgens sturen wij de benodigde informatie toe met daarin de prijzen. Zodra alles gereed, en de prijs akkoord is, plannen wij (veelal) binnen een week een inmeet afspraak.  Na de inmeetdag volgt de aanbetaling. Zodra die binnen is, start de levertijd van maximaal vier weken.  Wij sturen een bericht dat we klaar zijn en kunnen monteren. Jij bepaalt het moment dmv meerdere tijdsvakken. En voor je het weet, is je droom een realiteit!

  Ik heb een oude deur met kozijn. Deze wil ik vervangen met een stalen kozijn. Waar moet ik beginnen?

  Allereerst zal de deur met kozijn verwijderd moeten worden. Doordat de oude kozijnen verwijderd zijn, zullen de deurposten niet netjes zijn. Hierdoor is het noodzakelijk om de deurposten te laten stuccen. Let wel op dat deze met waterpas gestuukt moet worden. Hoe rechter je muur, hoe mooier de afwerking van de deur!

  Wij mogen/willen de deurkozijnen niet verwijderen. Is er een optie om enkel de deur hierop te monteren?

  Wij hebben een aantal opties om enkel een opdekdeur te installeren. Het is handig om ons foto’s te sturen van de huidige deurkozijn. Wij kunnen dan beoordelen of dit mogelijk is. De kozijn moet namelijk sterk genoeg zijn. Veiligheid staat voorop bij ons!

  Wat is jullie geheim?

  Eerlijk, vriendelijk en transparant zijn. Op locatie netjes werken, met slippers en een stofzuiger. Zo geluidsloos mogelijk en het altijd schoon houden en achterlaten. Als wij een opdracht niet kunnen waarmaken, dan geven we dit ook aan. Als het niet mooi is, raden wij het af. Wij behandelen onze klanten als koning. De klant tevreden, dan pas zijn wij tevreden. De Staalboer staat voor echte kwaliteit!

  Staat jouw vraag er niet tussen?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of per WhatsApp op 06 – 18314877

  Stel je vraag