fbpx Skip to main content

Over De Staalboer

Showroom, kantoor en productie - alles onder één dak

Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg (A5). Onze showroom en onze werkplek zitten op één locatie. Benieuwd hoe wij werken? Kom een kijkje nemen bij ons op de werkplaats.

Al onze stalen producten zijn geheel naar wens van de klant samen te stellen. Kwaliteit is waar wij voor staan! Pas als jij tevreden bent, zijn wij tevreden. Eerlijkheid, transparant, vertrouwen, integriteit en ervaring heeft De Staalboer gevormd tot een echte vakman. Met onze meer dan 25 jarenlange ervaring zijn wij er voor jou!

Wil je een stalen scharnierdeur, een stalen taatsdeur, of toch een stalen schuifdeur? Wij maken al onze producten op maat van écht staal! We meten jouw deuropening of wand in, maken het op maat in onze eigen werkplaats en monteren het daarna bij jou thuis. En écht binnen vier weken! Ons record staat op 5 dagen.

De naam zegt het al. Als je echt staal zoekt, dan bent je op het goede adres.

Alle producten

Een overzicht van alle De Staalboer producten

De Staalboer. Luxe Stalen Interieur!

Maatwerk is ons vak

Al onze producten worden naar wens van de klant gemaakt. Wil jij een specifiek design hebben? Wij kunnen je dan zeker verder helpen! Wij hebben het gehele productieproces onder ons eigen dak. Van design tot montage, wij hebben het allemaal in huis.

Alles op maat & van echt staal

Altijd op tijd

Wij werken graag met vaste opleverdata. Zo weet de klant waar ze aan toe zijn en kunnen wij daarop inspelen. Wij houden rekening met alle fases in het productieproces om vooraf een specifieke montage datum te kunnen garanderen. Ben je benieuwd naar onze manier van werken? Neem dan een kijkje in onze showroom!

Ons proces

Meten

Eén van onze professionals komt langs op de ruimte om op te meten zodat het stalen object perfect op maat gemaakt kan worden.

(Voor)bereiding

Het product wordt door ons bereid op onze werkplek in Amsterdam.
Lassen, coaten, schoonmaken.

Montage

Professionals komen binnen 4 weken de objecten op locatie installeren.
Jullie tevreden, De Staalboer tevreden.

Wij gebruiken echt staal

In tegenstelling tot velen concurrenten gebruiken wij wel echt staal. Wij staan voor kwaliteit, zo zijn onze producten dat ook. Wil jij een industriële look of juist een moderne look creëren in jouw huis? Met stalen deuren, wanden of trapleuningen kan dat. De producten zijn naar wens in te richten, zo kan jij je huis zelf samenstellen.

Vraag een offerte aan

Jij kiest, wij maken het!

Wij werken op de volgende manier: Jij kiest je gewenste product en design uit, wij maken het op maat voor jou. That’s it! Al onze producten worden naar wens van de klant op maat gemaakt. Wil je het sus of zo? Geen probleem, dat wordt geregeld! Ben je benieuwd naar onze stalen deuren, wanden, balustrades of trapleuningen? Neem een kijkje op onze website of bezoek onze showroom.

De Staalboer

Ben je er klaar voor?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

NEEM CONTACT OP